Lindra och förebygga allergier inför resan

Är det dags att ge sig ut på en resa i det härliga väder är det väldigt tråkigt att låta pollen-, pälsdjurs-, eller andra allergier förstöra. Pollenallergi och andra allergier går ofta att lindra väldigt mycket. Beroende på hur kraftig allergin är kan det variera lite hur lång tid det tar att minska symptomen och må bättre.

 

Den som vet med sig att allergin brukar slå till varje år kan vara lite beredd och redo inför omgången som kommer. När symptom som kliande ögon och rinnande näsa börjar går det att lindra för att säkerställa att resan absolut kommer att bli av.

 

Inför en skidresa vill man vara pigg och allert, men både allergi och medicin kan göra att man blir extra trött. Även om resan lockar och man vill få ut så mycket som möjligt av varje dag är det också viktigt att lyssna på sin kropp och vila när det behövs.

 

Skidbacken går att njuta av också med en kopp varm choklad i handen när man sitter i lä i solen. Försök att hitta alternativ om det inte fungerar att hela dagen kasta sig ut för backar, och njut av resan på bästa sätt!