Skidor + varm choklad = sant. Men vad är hemligheten bakom världens godaste choklad? Går det att toppa en klassisk varm choklad med kakao, mjölk och socker, kanske med lite O’boy för sötmans skull? Här delar vi med oss av några tips.

Om du vill göra en varm choklad som får familjen att gråta av glädje då kan vi avslöja att det inte finns något godare i hela världen än en varm choklad som görs med riktig choklad och en skvätt grädde, plus kakao och mjölk. Här kan du verkligen vara kreativ med hur du vill blanda smakerna genom att testa olika typer av choklad – allt från mörk 70% choklad till mjölkchoklad, för att hitta en balans mellan sötma och bitterhet som är perfekt för dig och din familj.

Grädden gör din varma choklad otroligt krämig och även om vi snackar både fett och socker här i en dekadent dans så är det väl ingen som förväntar sig att en varm choklad ska vara nyttig. När man är ute i backen från tidig morgon till sen kväll är det bara bra att fylla på depåerna med fett och socker.

Vi har just investerat i en vattenkokare i glas som vi använder när vi gör våra varma drycker. Det är bra mycket bättre än en vattenkokare i plast eftersom man inte behöver bekymra sig för några onyttiga ämnen och det ser dessutom riktigt snyggt ut på diskbänken. Confident Living har dessutom rea på både utemöbler och köksapparater just nu, så det är läge att passa på.