Skidor eller snowboard?
Skidor eller snowboard?

Skidor eller snowboard?

Skidor eller snowboard?

Om du inte har bestämt dig för om du ska åka skidor eller snowboard ner för skidbacken så kan det vara svårt att ta det beslutet, det speciellt om du är nybörjare och ska lära dig att åka för första gången. Vad är egentligen roligast? Skidor eller snowboard? Och vad är det lättaste alternativet om du tidigare inte åkt vare sig bräda eller skidor? Ja, det beror såklart på vem du frågar. Men det viktiga att tänka på när du ska välja är att det ena inte utesluter det andra.

Bara för att du väljer att åka skidor idag betyder inte det att du kan åka snowboard imorgon, eller vice versa. Om du inte vill välja mellan dessa så behöver du inte göra det. Dock behöver du ju välja vilket av dem du ska åka på just idag eftersom du inte kan åka båda samtidigt. Efter ett tag kanske du väljer det ena och då väljer att utveckla dina kunskaper på det sättet. Eller så gör du inte det och fortsätter att variera mellan snowboard och skidor.

Varför?

Som sagt behöver du inte välja det ena eller det andra. Men om du gör det så är det viktigt att fråga dig själv varför du väljer. Väljer du för att du tycker att det var roligaste eller för att du känner press från någon annan? Kanske har du en kompis som åker skidor men du vill åka snowboard? Gör det då – det blir då mycket roligare för både dig och din kompis. Det viktiga är att du är bekväm och njuter av att glida ner för backen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *