Sommaraktiviteter med skidklubben
Sommaraktiviteter med skidklubben

Sommaraktiviteter med skidklubben

Sommaraktiviteter med skidklubben

Aktiviteter med skidklubben tenderar att vara färre under sommaren, av naturliga skäl. I de högre åldrarna kanske det förekommer barmarksträning i grupp, men den där naturliga samvaron och tillfällena till gemenskap blir färre.

Men det finns enkla sätt att råda bot på det. För skidkompisarna är ju roliga att träffa även på sommaren, inte minst för att få längta till skidåkningen tillsammans.

Trädgårdskalas

Ett enkelt sätt att hitta på något kul tillsammans är att bjuda in till trädgårdsfest. Det behöver inte vara något avancerat, utan bara att träffas är roligt. Bjud på pastasallad, eller låt gästerna ta med sig något att äta och gör det hela till ett knytkalas.

Ett fällbart bord till kalas är en smart investering. Då kan du lätt husera många gäster, och när det inte används är det smidigt att förvara utan att det tar så stor plats.

Gå på restaurang

De allra flesta barn tycker det är superroligt att gå på restaurang. När de dessutom får göra det med sina kompisar blir det ännu roligare. Alltså är det en win-win-situation för dig: barnen har roligt och du behöver inte ordna något.

Välj en restaurang som är barnvänlig och bjud in andra familjer i klubben. För barnens skull fungerar en vanlig snabbmatsrestaurang med hamburgare finfint, men om kanske har föräldrarna andra önskemål. Det finns många restauranger som kan fungera för större sällskap, men om det inte finns några lekmöjligheter i anslutning får du planera för en kortare sammankomst än om barnen kan leka och stoja när de har ätit klart.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *