Är du eller någon annan i din familj intresserad av att åka skidor – antingen utför eller längd, eller både och? Om så är fallet är det en perfekt semester för hela familjen, även för de som inte är lika intresserade av att åka skidor. Gamla som unga kan följa med till skidanläggningen och hitta något som passar dem medans de som vill är ute i spåret eller backen.

Alla åldrar

De i familjen som inte är intresserade av att, eller inte kan, åka skidor kan göra massor av andra saker på skidanläggningen. Den nyblivna mamman kan ta en promenad med bebisen i en robust barnvagn. För att köpa en bra barnvagn som klarar av vinterväglag kan du klicka här.

Mor- och farföräldrar kan följa med på promenader och njuta av de vackra miljöer som finns att kolla på runt omkring skidanläggningen. Barnen kan åka pulka, leka i snön och kanske testa på att åka skidor om de är intresserade av det. Sen kan alla i familjen njuta av en god måltid tillsammans på en restaurang eller i er mysiga stuga som ni har hyrt i samband med skidsemestern.

Det är alltså möjligt för alla att åka på en skidsemester, trots att man inte vill åka skidor. Det finns så mycket annat att göra under dagarna då de som vill åka skidor gör det. Så ta med hela familjen och njut av en härlig skidsemester tillsammans. Det kommer föra er som familj nära varandra och ni kommer skapa helt fantastiska minnen tillsammans.